MOLL Form - Bureau Planning

RUBRIEK(EN): Ergonomie , Bureau's
Laat de werkruimte meegroeien met uw kinderen

Moll Form, het nieuwste desk programma voor alle kinderen.
Nieuw, anders en innovatief zowel in design als functioneel - incl. Moll Champion Bureau, Moll Container Cubic en bureaustoelen zoals de Moll Scooter.

Het idee
Schoolgaande kinderen worden ongelukkig wanneer hun werkruimte niet afgestemd is op hun proporties. We hebben de oplossing: nl. eenbureau die meegroeit met uw kinderen. Dit origineel idee is nu al een internationaal succes in alle landen waar Moll verdeeld wordt.

Het concept
Moll is de enige producent die een volledig concept heeft uitgedacht voor de volledige werkruimte: zo heeft Moll eveneens een bureaustoel en bureaulamp ontwikkeld die eveneens beantwoorden aan de vereisten van een meegroeiende werkruimte.


MOLL biedt ergonomie voor kinderen

Modellen

MOLL Champion Bureau De Champion van Moll met Split desktop: Een deel van het bureaublad kan worden gekanteld en gebruikt voor het tekenen, schrijven of lezen - terwijl de rest vast op zijn plaats blijft als een praktische opslag oppervlak en werkruimte.MOLL Flexlight Bureaulamp Moll Flexlight: De nieuwe flexibele LED-bureaulamp van moll U kan de Flexlight arm precies zo buigen als nodig is, voor het perfecte zicht. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kogel als basis en de ...MOLL Scooter Bureaustoel Moll Scooter: Ziet er goed uit en tegelijk functioneel De kwalitatieve moderne gaas bekleding vormt zich op het lichaam als een tweede huid. High Tech gaas Het gaas herovert steeds weer de origine...
Principe bij Moll

De materialen worden daar toegepast waar ze overeenkomstig hun specifieke eigenschappen (bijv. stabiliteit, tastzin, gewicht) het meest nuttig zijn.
Onze meubels zijn vervaardigd van de hoogwaardigste materialen met buitengewoon robuuste oppervlakken – voor lange levensduur en probleemloos onderhoud.
Bijzondere aandacht hebben wij daarbij geschonken aan afgeronde hoeken en randen, zodat kinderen zich ongedwongen en veilig kunnen ontwikkelen bij uw werkplek.

LABELS MOLL

moll, moll de, moll system, moll be, moll bureau, kindermöbel, kindermeubelen, bureau, ergonomie, ergonomisch, kinderbureau, kinderkamer, kinderkamers, rugklachten, kinderen, houding, hasselt, limburg, belgië


Webmaster: Ivan Jans - ivanjans.blogspot.com | Fjord BVBA | Last updated 13/01/2015


OVER FJORD | NIEUWS | ONZE MERKEN | KINDERMEUBELEN | PROMO | CONTACT


Fjord.be (C) 2009 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken