Untitled Document

Stokke Tripp Trapp Kinderstoel

RUBRIEK(EN): Ergonomie, Kinderkamer, Bureau


De stoel die met het kind meegroeit

Meer dan een kinderstoel, is Tripp Trapp® de award-winnende kinderstoel van Stokke, beschikbaar in 12 kleuren en met een brede waaier aan optionele accessoires.

Ontworpen om de juiste ergonomische ondersteuning te bieden aan je kindje terwijl het in de stoel zit, stelt Tripp Trapp® je kindje in staat om aan de gezinstafel te zitten en in wisselwerking te staan met jou en andere gezinsleden.

 

De unieke verstelbaarheid in hoogte en diepte

De unieke verstelbaarheid in hoogte en diepte van zowel de zitting als de voetsteun van Tripp Trapp®, past zich aan aan je kindje terwijl het groeit en zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit.

Tripp Trapp tilt je kindje op tot de optimale en correcte zithouding.
Ontworpen om je kind dichter bij en aan de tafel te brengen, zorgt de Tripp Trapp van Stokke ervoor dat je kindje kan zitten, eten en met jou of andere gezinsleden in wisselwerking kan staan terwijl het in de stoel zit. Als je kind bij jou zit, is het beter in staat zich te binden, en taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Tripp Trapp biedt jou en je kind talrijke eigenschappen, functies en voordelen.

LABELS STOKKE

stokke, stokke trapp, stokke tripp, stokke tripp trapp, tripp trapp stokke, stokke trip, stokke trip trap, stokke triptrap, kinderstoelen, stoel, kinderstoel, trip trap, tripp trapp, meegroeistoel, stokken, stoelverkleiner, triptrap, stokke stoel, stocke, stokke kinderstoel, stokke stoelen, trip trapp, tripp trap, stokker, tripptrapp, stokke be, stokke bureaustoel, stokke eetstoel, stokke kinderstoelen, stokke te koop, stokke tripp trapp stoel, stokke varier, varier, hasselt, limburg, belgië

Webmaster: Ivan Jans - ivanjans.blogspot.com | Fjord BVBA | Last updated 13/01/2015

OVER FJORD | NIEUWS | ONZE MERKEN | KINDERMEUBELEN | PROMO | CONTACT